Home » Mediatiedotteet » Belgia on tunnettu upeista Joulutoreistaan

Belgia on tunnettu upeista Joulutoreistaan

Lauantai 8.12. on Belgian päivä Kansainvälisillä Joulumarkkinoilla.
Vohveli on belgialainen erikoisuus ja sitä on valmistettu laajalti jo keskiajalta lähtien.
Kansainvälisten Joulumarkkinoiden tuoreet vohvelit ovat aitoon belgialaiseen tyyliin valmistettuja ja omalla reseptillä viimeisteltyjä. Päätä itse, kuinka haluat nauttia vohvelisi. Voit valita vohvelin seuraksi sokeria, kanelisokeria, suklaata, hilloa, nutellaa tai hedelmiä. Vohvelin viimeistelevät kermavaahto ja strösselit. Nauti ainutlaatuiset vohvelit kahvin, teen tai vaikka hedelmäpunssin kera. Tämän ja paljon muuta ihanaa tarjoavat Kansainväliset Joulumarkkinat Lasipalatsin aukiolla.

Monipuolinen ja laadukas sisältö

Helsingin Kansainvälisillä Joulumarkkinoilla sisältöön ja visuaaliseen ilmeeseen on panostettu todella paljon. Lasipalatsin aukio itsessään tarjoaa jo hienot puitteet, mutta kun siihen liitetään toinen toistaan upeammat saksalaistyyppiset joulumökit, tyylikkäät valkoiset Pagoda-teltat ja kauniit joulukoristeet, niin visuaalinen ilme on jotain ainutlaatuista, jonka jokaisen täytyy itse käydä kokemassa.  Lähtökohtana on, että jokainen hyvännäköinen ja viimeistelty osasto ei ole vain myyntipaikka, vaan se esittelee aina oman alueensa jouluperinteitä ja -kulttuuria.   Kaiken kaikkiaan mukaan on valikoitunut 60 yrittäjää 17 eri maasta. Kaukaisimmat osastot ovat Australiasta ja Amerikasta asti, pääpainon ollessa kuitenkin vahvasti Euroopassa. Toki kotimaisia eri maakuntien erikoistuotteita ja omaperäisiä käsitöitä edustavia yrittäjiä on myös mukana. Myös iso telttaravintola Reindeer Cafe palvelee nälkäisiä ja janoisia. Ruokaa ja juomaa eri maista on muutenkin todella hyvin tarjolla, joten alueelle kannattaa tulla vaikka vain ruokailemaan.

Jouluista ohjelmaa joka lähtöön

Kansainvälisillä Joulumarkkinoilla on myös monenlaista Jouluista ohjelmaa. Itse Joulupukki kunnioittaa läsnäolollaan tapahtumaa ollen paikalla kaikkina tapahtumapäivinä koko tapahtuma-ajan. Pukilla on myös upea Arctic Finland kota, jossa kelpaa kiireisenkin markkinavieraan levähtää hetkisen porontaljoilla istuen. Markkinoilla ei ole lainkaan kiinteää esiintymislavaa, vaan pop up esityksiä on päivittäin useampia  Voit törmätä yllättäen vaikka lumikuningattareen, Tiernapoikiin, tonttuihin, joulumuoriin jne… eri puolilla markkina-aluetta. Lapsille on myös hieno venetsialaiskaruselli jouluvalaistuksessa, ponitalutusta, vossikka-ajeluita jne…

Helsingin Kansainväliset Joulumarkkinat ovat avoinna 24.11.-22.12.2018 päivittäin klo 10-20 välisenä aikana.