Home » Mediatiedotteet » Ensimmäisenä markkinapäivänä Keravalla yli 20.000 kävijää

Ensimmäisenä markkinapäivänä Keravalla yli 20.000 kävijää

Markkinaperinteen tuki
TMK TORI- JA MARKKINAKAUPAN PALVELUKESKUS OY
PL 58 29201 Harjavalta
020 749 8700 puh
tmk@markkina.net
www.eurooppamarkkinat.fi

MEDIATIEDOTE

Ensimmäisenä markkinapäivänä yli 20.000 kävijää
KANSAINVÄLISET SUURMARKKINAT KERAVALLA 30.5.-2.6.2019

Tapahtumavastaava Ari Kallas Tori- ja markkinakaupan palvelukeskuksesta on todella tyytyväinen Keravan Kansainvälisten Suurmarkkinoiden aloitukseen. Heti ensimmäisenä markkinapäivänä Keravan ydinkeskustassa oli kävijöitä ruuhkaksi asti.
Lukuisten eri maiden liput liehuvat iloisesti markkina-alueen leudossa tuulenvireessä ja kansa täyttää käytävät. Joka paikassa on mitä erilaisimpia ruokaherkkuja.

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla on aidosti hyvä tunnelma ja ihmiset selkeästi viihtyvät alueella pitkiäkin aikoja.

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla keskeinen idea on tuoda eri maiden ja maakuntien erikoistuotteet näyttävästi esille niin, että niitä esittelemässä ja myymässä ovat niiden alkuperäiset valmistajat tai tuottajat. Eurooppa on vahvasti esillä, mutta myyjiä on toki mukana ympäri maailmaa Amerikkaa ja Aasia myöden.
.
Kansainväliset suurmarkkinat järjestetään Keravan ydinkeskustassa alueella Puuvalonaukio, Kauppakaari, Aleksis Kiven katu, Paasikiven katu, Paasikiven aukio sekä Iso-Hollon aukio 30.5.-2.6.2019. Markkinat ovat avoinna to-la klo 10-20 ja su klo 10-18.

Kansainvälisten Suurmarkkinoiden tämän vuoden teemana on ”Maailma on kaunis”.
Toiveena on, että markkinakävijät avaavat kaikki aistinsa. Mukana onkin niin taiteilijoita, artisteja kuin käsityöläisiäkin. Myös ruokaherkkuja on tarjolla todella upea kattaus. Tarjolla on siis upeita elämyksellisiä osastoja ympäri maailmaa.

Kaiken kaikkiaan Kansainvälisille Suurmarkkinoille osallistuu yli 120 yrittäjää yli 30 eri maasta ja kävijöitä odotetaan runsaasti.

Sydämellisesti tervetuloa kokemaan positiivisesti erilaiset markkinat

Aineisto vapaasti julkaistavissa. Lisätietoja, tapahtuman logo sekä julkaisukelpoisia valokuvia eri paikkakunnilta löydätte osoitteesta www.eurooppamarkkinat.fi