Home » Mediatiedotteet » Helsingin Kansainväliset Joulumarkkinat 24.11.-22.11.2018

Helsingin Kansainväliset Joulumarkkinat 24.11.-22.11.2018

Markkinaperinteen tuki
TMK TORI- JA MARKKINAKAUPAN PALVELUKESKUS OY
PL 58 29201 Harjavalta
020 749 8700 puh
tmk@markkina.net
www.markkina.net

MEDIATIEDOTE

Sisällöllisesti ja visuaalisesti upea tapahtuma Lasipalatsinaukiolla

HELSINGIN KANSAINVÄLISET JOULUMARKKINAT 24.11.-22.12.2018

Suomen kokenein tapahtumajärjestäjä, TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus, on tehnyt 2016 syksystä lähtien määrätietoista työtä, jotta Helsinkiin saataisiin maassamme ja koko pohjolassakin ainutlaatuinen Kansainvälinen Joulumarkkinatapahtuma. Lukemattomia yhteydenottoja ympäri Eurooppaa ja Maailmaa, lukuisia tutustumismatkoja Euroopan suosituimmille Joulumarkkinoille ja valtaisa määrä järjestelytyötä on nyt takana.

Upea visuaalinen ulkonäkö

Helsingin Kansainväliset Joulumarkkinat järjestetään tänä syksynä valmistuneella arkkitehtuurillisesti ainutlaatuisella ja upealla Lasipalatsinaukiolla. Aukio itsessään tarjoaa jo hienot puitteet, mutta kun siihen liitetään toinen toistaan upeammat saksalaistyyppiset joulumökit, tyylikkäät valkoiset Pagoda-teltat ja kauniit joulukoristeet, niin visuaalinen ilme tulee olemaan jotain ainutlaatuista, jonka jokaisen täytyy itse käydä kokemassa.

Monipuolinen ja laadukas sisältö

Helsingin Kansainvälisillä Joulumarkkinoilla sisältöön on panostettu todella paljon. Lähtökohtana on, että jokainen hyvännäköinen ja viimeistelty osasto ei ole vain myyntipaikka, vaan se esittelee aina oman alueensa jouluperinteitä ja -kulttuuria. Kaiken kaikkiaan mukaan on valikoitunut 60 yrittäjää 17 eri maasta. Kaukaisimmat osastot ovat Australiasta ja Amerikasta asti, pääpainon ollessa kuitenkin vahvasti Euroopassa. Toki kotimaisia eri maakuntien erikoistuotteita ja omaperäisiä käsitöitä edustavia yrittäjiä on myös mukana.

Lasipalatsin aukion isot kiinteät terassit ovat avoinna ja ne ovat nyt lämmitettyjä talviterasseja, joilla kuuma juoma tekee taatusti kauppansa. Myös iso telttaravintola Reindeer Cafe palvelee nälkäisiä ja janoisia. Ruokaa ja juomaa eri maista on muutenkin todella hyvin tarjolla, joten alueelle kannattaa tulla vaikka vain ruokailemaan.

Jouluista ohjelmaa joka lähtöön

Kansainvälisillä Joulumarkkinoilla on myös monenlaista Jouluista ohjelmaa. Itse Joulupukki kunnioittaa läsnäolollaan tapahtumaa ollen paikalla kaikkina tapahtumapäivinä koko tapahtuma-ajan. Pukilla on myös upea Arctic Finland kota, jossa kelpaa kiireisenkin markkinavieraan levähtää hetkisen porontaljoilla istuen. Markkinoilla ei ole lainkaan kiinteää esiintymislavaa, vaan pop up esityksiä on päivittäin useampia Voit törmätä yllättäen vaikka lumikuningattareen, Tiernapoikiin, tonttuihin, joulumuoriin jne… eri puolilla markkina-aluetta. Lapsille on myös hieno venetsialaiskaruselli jouluvalaistuksessa, ponitalutusta, vossikka-ajeluita jne… Useina päivinä on myös teemaan soveltuvaa ohjelmaa kuten esim. avajaispäivänä Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY luovuttaa vuosittaisen Topelius-tunnustuspalkintonsa eläinten hyväksi tehdystä työstä klo 13.00 Joulumarkkinoilla. Samoin Pelastusarmeijan Joulupatakeräys avataan 13.12. Kansainvälisillä Joulumarkkinoilla.

Helsingin Kansainväliset Joulumarkkinat ovat avoinna 24.11.-22.12.2018 päivittäin klo 10-20 välisenä aikana.

Sydämellisesti tervetuloa kokemaan positiivisesti erilaiset Joulumarkkinat. Täältä saa kaupan päälle hyvän mielen ja taatusti erilaisia joululahjaideoita.

Aineisto vapaasti julkaistavissa. Lisätietoja, tapahtuman logo sekä julkaisukelpoisia valokuvia löydätte osoitteesta www.eurooppamarkkinat.fi