Home » Mediatiedotteet » Joulupukki avaa Helsingin Kansainväliset Joulumarkkinat 24.11.2018

Joulupukki avaa Helsingin Kansainväliset Joulumarkkinat 24.11.2018

Markkinaperinteen tuki
TMK TORI- JA MARKKINAKAUPAN PALVELUKESKUS OY
PL 58 29201 Harjavalta
020 749 8700 puh
tmk@markkina.net
www.markkina.net

MEDIATIEDOTE

Suomen kansainvälisesti tunnetuin henkilö eli itse Joulupukki avaa
HELSINGIN KANSAINVÄLISET JOULUMARKKINAT LA 24.11. 2018

Vuoden 2018 Helsingin Kansainväliset Joulumarkkinat avaa Suomen ehkä kansainvälisesti tunnetuin henkilö eli itse Joulupukki omassa persoonassaan. Joulupukilla on koko Helsingin Kansainvälisten Joulumarkkinoiden ajan Korvatunturin sivukonttori Helsingin Lasipalatsinaukiolla. Täällä pukilla on upea ja viihtyisä Arctic Finland -kota tukikohtanaan. Lumen vähyyden takia poroja ei ole ainakaan vielä mukana, mutta ponitalutusta ja vossikka-ajeluita on sen sijaan tarjolla, kuten myös upea venetsialais -karuselli lapsille.

Pukki viihtyy hyvin Helsingin Kansainvälisillä markkinoilla, sillä täällä häntä arvostetaan ja ihmiset ympäri maailmaa tulevat häntä tänne tapaamaan. Joulupukki onkin paikalla Lasipalatsinaukiolla päivittäin klo 10-20 välisen ajan koko markkinoiden ajan 24.11.-22.12.2018. Paikalla ovat myös Joulumuori, tontut, lumikuningatar sekä tiernapojat, joiden kaikkien pop-up esiintymisiä on pitkin päivää ympäri tapahtuma-aluetta.

Myös Joulupukki ja Joulumarkkinoiden järjestäjät haluavat tukea eläinsuojelun hyväksi tehtävää työtä. Niinpä avajaispäivänä Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY luovuttaa vuosittaisen Topelius-tunnustuspalkintonsa eläinten hyväksi tehdystä työstä klo 13.00 Joulumarkkinoilla ravintola Dekkin talviterassin yhteydessä olevalla lavalla.

Helsingin Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla on myös paljon herkkuja ympäri maailmaa tarjolla, sillä paikalla on 60 kauppiasta 17 eri maasta esitellen ja tarjoten kukin oman maansa tai maakuntansa erikoisuuksia toinen toistan upeammista Joulumökeistä. Eipä ihme, että myös pukki nauttii ihanista jouluista herkuista täysin siemauksin. Janoiseksikaan ei tarvitse jäädä, sillä tarjolla on useita ihania lämmitettyjä talviterasseja. Hyvästä ruuasta ja kuumista juomista kannattaa myös Teidän kaikkien nauttia.

Samoin pukki ihastelee mitä kaikkia ihania uusia ja erilaisia lahjaideoita onkaan tarjolla. Näin pukkikin osaa toimittaa niitä mieluisimpia lahjoja jouluna!

Pukki ja tapahtumajärjestäjät toivottavat kaikki kauppiaat ja ihmiset sydämellisesti tervetulleeksi Lasipalatsinaukiolle Helsingin Kansainvälisille Suurmarkkinoille! Ihanan positiivisesti erilaiset Joulumarkkinat, jotka jokaisen täytyy kokea itse!

Aineisto vapaasti julkaistavissa. Lisätietoja, tapahtuman logo sekä julkaisukelpoisia valokuvia löydätte osoitteesta www.eurooppamarkkinat.fi