Home » Kansainväliset suurmarkkinat 2019

Kansainväliset suurmarkkinat 2019

Vuoden 2019 teemana maailma on kaunis

Suomen johtava tapahtumaelinkeinon asiantuntija TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus järjestää 2019 kesällä seitsemäntöista kaupunkia käsittävän Kansainvälisten Suurmarkkinoiden kiertueen.

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla keskeisenä ideana on, että markkinoilla on myynnissä eri maiden ja maakuntien erikoistuotteita, niin että niiden valmistajat/kasvattajat ovat itse myymässä tuotteitaan. 2018 kiertueella oli mukana 127 yrittäjää 32 eri maasta. Markkinat olivat huikea menestys! Kansainvälisten Suurmarkkinoiden kiertue oli kokonaiskävijämäärältään viime vuonna maamme suurin yleisötapahtuma kooten noin 1,5 miljoonaa kävijää.

Kansainväliset Suurmarkkinat ovat elämysten ilotulitusta

Tulevana kesänä haastamme kaikkien eri maiden artistit ja taiteilijat mukaan Kansainväisille Suurmarkkinoille. Luvassa onkin upeita elämyksellisiä osastoja ympäri maailmaa ja virallinen teema on ”Maailma on niin kaunis”. Mukana on lukuisia uusia ja upeita kansainvälisiä osastoja tarjoten nähtävää ja koettavaa jokaiseen makuun. Myös Suomen eri maakuntien erikoistuotteita on näyttävillä osastoilla mukana. Joten kannattaa seurata meitä vaikka facebookissa jotta pysyt ajan tasalla.