Home » Mediatiedotteet » KANSAINVÄLISET SUURMARKKINAT AVAUTUIVAT TAMPEREELLA

KANSAINVÄLISET SUURMARKKINAT AVAUTUIVAT TAMPEREELLA

Markkinaperinteen tuki
TMK TORI- JA MARKKINAKAUPAN PALVELUKESKUS OY
PL 58 29201 Harjavalta
020 749 8700 puh
tmk@markkina.net
www.eurooppamarkkinat.fi

MEDIATIEDOTE

Avaa kaikki aistisi – kauneutta ja kaupankäyntiä
KANSAINVÄLISET SUURMARKKINAT TAMPEREELLA 16.-19.5.2019

Tapahtumavastaava Ari Kallas Tori- ja markkinakaupan palvelukeskuksesta on todella tyytyväinen Tampereen Kansainvälisten Suurmarkkinoiden sisältöön ja ulkoiseen ilmeeseen. Lukuisten eri maiden liput liehuvat iloisesti markkina-alueen leudossa tuulenvireessä ja kansa täyttää käytävät. Joka paikassa on mitä erilaisimpia ruokaherkkuja. Ranskalainen leipomo leipoo koko ajan tuoreita herkkuja ihanan tuoksun houkutellessa koko ajan lisää ihmisiä. Rodriques meksikolaisesta ravintolasta tekee kovaa vauhtia burrito ja taco annoksia halukkaille. Australialaisen BBQ paikan edessä ihmiset jonottavat mm. kenguru-, krokotiili- ja kamelipurilaisia. Hollantilaisen kukkakauppiaan iso ja upea osasto houkuttelee käsittämättömän paljon ihmisiä valikoimallaan ja erittäin edullisilla hinnoillaan. Saksalainen Gerhard leipoo koko ajan lisää suussa sulavan hyviä bretzeleitä ja strudeleita. Italiaiset myyjät ”huutelevat” Mamma Mia, mitkä markkinat. Karjalaisesta löytyvät ne aidot viipurinrinkelit sekä kalakukot ja Leenan lettukahvilassa väki viihtyy. Käsityöläiset ympäri maailmaa esittelevät ylpeänä töitään. Taidemetallin upeat metallipatsaat, taidemaalarit ja käsityöläiset saavat ihmiset pysähtymään ja parhaassa tapauksessa pääsee seuraamaan taiteilijan itsensä työnäytöstä.

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla on aidosti hyvä tunnelma ja ihmiset selkeästi viihtyvät alueella pitkiäkin aikoja.

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla keskeinen idea on tuoda eri maiden ja maakuntien erikoistuotteet näyttävästi esille niin, että niitä esittelemässä ja myymässä ovat niiden alkuperäiset valmistajat tai tuottajat. Eurooppa on vahvasti esillä, mutta myyjiä on toki mukana ympäri maailmaa Amerikkaa ja Aasia myöden.
.
Kansainväliset suurmarkkinat järjestetään Tampereella Hämeenpuistossa 16.-19.5.2019 Markkinat ovat avoinna to-la klo 10-20 ja su klo 10-18.

Kansainvälisten Suurmarkkinoiden tämän vuoden teemana on ”Maailma on kaunis”.
Haastammekin kaikki markkinoiden kävijät avaamaan kaikki aistinsa. Luvassa onkin upeita elämyksellisiä osastoja ympäri maailmaa.

Kaiken kaikkiaan Kansainvälisille Suurmarkkinoille osallistuu 120 yrittäjää yli 30 eri maasta ja kävijöitä odotetaan runsaasti.

Sydämellisesti tervetuloa kokemaan positiivisesti erilaiset markkinat

Aineisto vapaasti julkaistavissa. Lisätietoja, tapahtuman logo sekä julkaisukelpoisia valokuvia eri paikkakunnilta löydätte osoitteesta www.eurooppamarkkinat.fi