Home » Mediatiedotteet » Keravan Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla yli 80.000 kävijää

Keravan Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla yli 80.000 kävijää

MEDIATIEDOTE

Keravalla yli 80.000 kävijää
SUOSITUT KERAVAN KANSAINVÄLISET SUURMARKKINAT

Keravan Kansainvälisten Suurmarkkinoiden tapahtumavastaava Ari Kallas kertoo, että nelipäiväiset Keravan Kansainväliset Suurmarkkinat 30.5.-2.6.2019 ovat olleet menestyksekkäät. Tyytyväisiä ovat olleet niin kauppiaat kuin yleisökin.

Markkinoille osallistui yli 120 yrittäjää yli 30 eri maasta. Eri maiden ja maakuntien erikoisuudet kiinnostivat yleisöä kovasti. Ihmiset aidosti nauttivat kaikilla aisteillaan. Katusoittajat eri maista, taiteilijat työnäytöksineen, upeat osastot herkullisine tuoksuineen virittivät ihmiset upeaan leppoisaan hyvin ”epäsuomalaiseen” markkinamenoon.
Iloinen puheensorina lukuisilla eri kielillä täytti markkina-alueen ja säätkin suosivat tapahtumaa. Yleisöä kävi markkinoilla neljässä päivässä peräti yli 80.000. Ruuhkaa riitti aivan loppuun asti eli markkinoiden sulkeutuessa sunnuntaina klo 18.00 ihmisiä oli vielä paikalla tuhatmäärin toivoen jatkoaikaa markkinoille.

Uudistunut tapahtuma-alue Keravan keskustassa osoittautui onnistuneeksi ja erittäin viihtyisäksi valinnaksi, joten jatkoa varmasti seuraa tulevina vuosinakin.

Jos joku ei Keravalla ennättänyt tutustua Kansainvälisiin Suurmarkkinoihin niin ei hätää, sillä markkinat jatkavat matkaansa Seinäjoelle, jossa ne pidetään ensi viikolla 6.-9.6.2019.

Kansainvälisten Suurmarkkinoiden puolesta

Ari Kallas
Tapahtumavastaava

TMK TORI- JA MARKKINAKAUPAN PALVELUKESKUS
PL 58 29201 Harjavalta
020 749 8700 puh
tmk@markkina.net
www.markkina.net
www.eurooppamarkkinat.fi

Aineisto vapaasti julkaistavissa. Lisätietoja ja julkaisukelpoisia valokuvia www.eurooppamarkkinat.fi