Home » Kansainväliset Suurmarkkinat

Kansainväliset Suurmarkkinat

2018 KANSAINVÄLISTEN SUURMARKKINOIDEN TEEMANA MAKUJEN MAAILMA

Suomen johtava tapahtumaelinkeinon asiantuntija TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus järjestää 2018 kesällä kuusitoista kaupunkia käsittävän Kansainvälisten Suurmarkkinoiden kiertueen.

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla keskeisenä ideana on, että markkinoilla on myynnissä eri maiden ja maakuntien erikoistuotteita, niin että niiden valmistajat/kasvattajat ovat itse myymässä tuotteitaan. Viime kiertueella oli mukana 120 yrittäjää yli 30 eri maasta. Markkinat olivat huikea menestys! Kansainvälisten Suurmarkkinoiden kiertue oli kokonaiskävijämäärältään vuonna 2017 maamme suurin yleisötapahtuma kooten noin 1,4 miljoonaa kävijää. Suurimmat yksittäiset tapahtumat olivat Kotkassa ja Helsingissä.

Kansainväliset Suurmarkkinat ovat elämysten ilotulitusta

Tulevan kesänä haastamme markkinoiden kävijät kokeilemaan miltä maailma maistuu, tuoksuu ja tuntuu! Luvassa onkin upeita elämyksellisiä osastoja ympäri maailmaa ja virallinen teema on ”makujen maailma”. Mukana onkin lukuisia uusia ja upeita kansainvälisiä ruokaosastoja tarjoten syötävää jokaiseen makuun. Mukana on toki paljon muutakin kuin vain ruokaa eli esim. käsitöitä ja reilun kaupan tuotteita on runsaasti. Jättikokoinen hollantilainen kukkakauppa ihastuttaa kauneudellaan ja hämmästyttää edullisilla hinnoillaan. Myös Suomen eri maakuntien erikoistuotteita on näyttävillä osastoilla mukana.

ALLA OLEVISTA LINKEISTÄ LISÄTIETOA!

Markkinat avoinna arkisin klo 10-20 ja sunnuntaisin klo 10-18.

2018 jäljellä olevat kiertuepaikkakunnat ja aikataulu:
TornioHaparanda, to-su 30.8.-2.9.2018, Hallituskatu ja Länsiranta
Rovaniemi, to-su 6.-9.9.2018, Rovakatu ja kävelykatu
Helsinki, 14.-23.9.2018, Narinkkatori ja Lasipalatsinaukio

Lisäksi vuonna 2018 järjestämme Kansainväliset Joulumarkkinat 24.11.-22.12.2018 Helsingissä lasipalatsin aukiolla. Joten kannattaa seurata meitä vaikka facebookissa jotta pysyt ajantasalla.