SUOMI 100 VUOTTA JUHLATORI KUTSUU NYT MAAKUNTIEN PARHAAT MUKAANsuomi100-2-01

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla on ennästään ollut mukana muutamia hyviä, omaa maakuntaansa edustavia yrittäjiä. Esimerkkinä Ålands Smak Ahvenanmaan herkkuineen, Karjalainen kauppa kalakukkoineen ja viipurinrinkeleineen sekä Lappi-Hunaja erikoishunajineen.

Vuosi 2017 on kuitenkin erityinen vuosi. Haluaisimmekin nyt saada kaikki Suomen maakunnat mukaan erityiselle Suomi 100 vuotta Juhlatorille, joka tulee olemaan jokaisessa tapahtumassa keskeisellä sijainnilla.

Tavoitteena on saada joka maakunnasta vähintään yksi yritys/yhteisö mukaan koko kiertueelle juuri sille maakunnalle tyypillisillä tuotteilla tai palveluilla. Kyseessä voi olla myös ns. yhteisosasto, jossa yksi toimija myy tai esittelee useamman yrittäjän tuotteita ja samalla vaikkapa jakaa esitemateriaaleja omasta maakunnastaan. Tavoitteena olisi, että sama osasto olisi mukana kaikki 16 tapahtumaa.

Olkaa rohkeasti yhteydessä, niin tehdään yhdessä unohtumaton Suomen maakuntien esilletulo Suomi 100 vuotta Juhlatorin muodossa!

STREET FOOD FESTIVAL

Myös Street Food Festival on osana Kansainvälisten Suurmarkkinoiden vuotta 2017. Eri maiden herkut on aina ollut merkittävässä osassa Kansainvälisiä Suurmarkkinoita, mutta erityisesti ensi vuonna panostetaan katuruokiin eri maista ja maakunnista.

 

Lisätietoa: